Skip to content

Maatwerk

Iedere tuin is anders en heeft andere wensen, het kan zo zijn dat u iets in uw hoofd heeft wat niet standaard is. Wij denken daarover graag met u mee. “Alles is mogelijk” zeggen we altijd, wij kunnen alles op maat maken. Wat is nou leuker dan een uniek ontwerp wat u (of wij samen) bedacht hebben in uw tuin gerealiseerd te hebben. Onderstaand tuinhuis is hier een mooi voorbeeld van!

 

Tuinhuis op maat

Dit tuinhuis is gemaakt van geïmpregneerd hout en een stuk hoger dan een gemiddeld tuinhuis om zo opbergruimte te creëren voor tuinmeubelen. Er is een betonvloer gestort en hij is voorzien van licht en een water aansluiting.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afdak/prieel

Hier hebben we een verwaarloosde hoek omgetoverd tot een knusse beschutte plek waar je tot in de late uurtjes lekker droog buiten kunt zitten. Het straatwerk is opgehaald en het afdak is voorzien van dakleer.
Oude situatieOude straatwerk en schutting verwijderd, begin gemaakt met opbouwenPlaatsen grondpalen en achterwandNieuwe situatie

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Afdak en straatwerk in oude stijl

Dit hoekje werd gebruikt als opslag en dumpplaats. De bewoners wilde er een knusse plaats van maken in een oude stijl, vandaar de mooie oude boomstammen als dragers van het geheel en oude vijfduimers voor het straatwerk.

Oude situatieHard aan het werkIn aanbouwHet eindresultaat