Skip to content

Tuinaanleg

De tuin is een wezenlijk onderdeel van uw huis. Het is dé plek om ontspannen te genieten en tot rust te komen. Of u nu groene vingers heeft of juist helemaal niet, wij kunnen in overleg met u een stappenplan doorlopen om zo tot een tuin te komen die bij u past. Waar u heerlijk van kunt genieten. Een vrijblijvend adviesgesprek is bij ons vanzelfsprekend.
Weten wat we met uw tuin kunnen doen? Maak vrijblijvend een afspraak en wij zullen uw wensen en onze kennis bij elkaar voegen om zo tot een bijzondere en persoonlijke tuin te komen.

Bekijk hieronder enkele voorbeelden van tuinaanleg projecten van ons.

 

Aanleg van achtertuin

In deze ruime achtertuin hebben we samen met de klant gekeken naar de wens van de klant en zijn zo tot deze redelijk onderhoudsvrije tuin gekomen waar ze veel speel plezier kunnen beleven. In deze tuin is gekozen voor kunstgras.
Oude situatieOude situatieGrondbed klaarmakenGrondbed klaarmakenUitsparing voor het zwembadBegin van straatwerkGrond aanvoerenZwembad gedeeltelijk ingegravenPergolaKunstgras leggenKunstgras leggenInstrooien met strooizand

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ResultaatResultaatResultaatResultaatResultaat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Aanleg strakke achtertuin

Deze strakke achtertuin is minimalistisch opgebouwd en voorzien van inbouwspots in het straatwerk.
Achter in de tuin is een houten verhoging gemaakt. De containers zijn netjes weggewerkt met een op maat gemaakt systeem voorzien van handige openslaande deuren.

Leeghalen tuinOude beplanting verwijderen en afvoerenVerhoogde plantenbakken met stenen bielzenStraatwerk en gras geplaatstOverzicht, in straatwerk zijn kleine inbouwspots geplaatstOp maat gemaakt hok voor het wegwerken van de afvalbakken